Stugor och Campingstugor

Stugor och Campingstugor

Vi har 4-bädds och sex 2-bädds campingstugor som ligger inom gångavstånd från servicehuset. Det finns två 4-bädds och sju 4-6 bäddsstugor, som är utrustade med dusch och toalett. Förutom dessa stugor finns det fem lyxiga 6-bäddshus. Alla hus är belägna på en sluttning med utsikt över sjön Övre Brocken och Hovjällsmassivet, det är som att bo i ett vykort! Det spelar ingen roll vilken typ av hus du bor i, när du kommer tillbaka från semestern, önskar du dig åter till denna underbara plats.

Allmän kommentar

I alla husen på Värmlands Sjö och Fjäll Camping gäller obligatorisk användning av sänglinne, med möjlighet att hyra. Alla byggnader är rökfria! I stugorna är husdjur inte tillåtna.

Faciliteter

Värmlands Sjö och Fjäll Camping erbjuder olika faciliteter bl.a. lekplats, sandstrand, etc. Det finns också uthyrning av trailers, kanoter, roddbåtar, etc. Det finns olika guidade aktivititeter och flera attraktioner i området.

Ved

Det finns möjlighet att köpa ved (till stugor som har braskamin) mot extra tillägg.

Incheckning och Utcheckning

Incheck från kl. 15, utcheck senast kl. 10 därefter räknas ett nytt nattpris.

Priser (inkl. moms) 2018

Lågsäsong* Högsäsong*
2-bädds campingstuga
350 SEK**
400 SEK**
4-bädds campingstuga
450 SEK**
500 SEK**
4-bädds stuga
535 SEK
725 SEK
4-6 bädds stuga
635 SEK
880 SEK
6-bädds lyxiga semesterhus
1.170 SEK
1.370 SEK

* Priser per natt

** Elkostnad tillkommer med 50sek/natt fom september tom april

Sänglinne 160 SEK/pers / Handdukar 80 SEK/pers

Lågsäsong: 01/9 – 15/12, 8/1 – 26/1, 12/3 – 01/6 samt månader april och maj.

Högsäsong: Alla andra perioder.

El

För 4-bädds och 4/6-bädds stuga, 65 sek/natt sommar, 120 sek/natt vinter.

Städ

Slutstädning är obligatorisk på alla stugor, förutom campingstugor. Priserna som gäller är;

4-bädds stuga 500 SEK

4-6 bädds stuga 600 SEK,

6-bädds lyxiga semesterhus 750 SEK.

Campingstugor

Detta är ett idealiskt alternativ för dem som vill bo i en vacker miljö till lägsta pris. Det finns både 2-bädds och 4-bädds stugor, som är utrustade med våningssängar, bord med stolar, kyl / frys, kaffebryggare, kök med spis och husgeråd. För dusch och toalett kan du använda vårt servicehus.

4-bädds stuga (ca. 45m2)

Dessa hus är fullt utrustade. I köket finns en spis med ugn, kyl/frys, kaffebryggare och vad som krävs för att förbereda dina måltider. I denna typ av stuga finns även s.k. sovalkolver. Den ena är med en dubbelsäng och den andra med en våningssäng. I vardagsrummet finns även en TV. Efter en god natts sömn eller en tupplur, är du redo för nästa utmaning.

4-6 bädds stuga (ca. 60m2)

Dessa stugor är fullt utrustade. I köket finns en spis med ugn, kyl/frys, kaffebryggare och vad som krävs för att förbereda dina måltider. I denna typ av stuga finns två sovrum med enkelsängar (det finns två stugor som har dubbelsäng). I vardagsrummet finns en TV och en 2-pers. bäddsoffa av hög kvalitet.

6-bädds lyxiga semesterhus (ca. 95m2)

Dessa hus har verkligen allt man kan önska sig. En bastu med utsikt över den fantastiska naturen, badrum och separat toalett. Ett kök med diskmaskin, micro mm, 3 sovrum med fantastiska sängar och en ved kamin i vardagsrummet där du kan koppla av och njuta av elden.

Translate »