Kontakta oss / Integritetspolicy

Värmlands Sjö och Fjäll Camping

 

Telefon:

Mobil: +46 739 541 575

Reception: +46 560 310 38

E-post: camping@varmlandssjoochfjallcamping.se

Koordinater: N60°18,214 E13°02,650

Adress: Nötön 1, 685 94 Torsby, Sverige

Facebook

Kontakt hemsidan Värmlands Sjö och Fjäll Camping

11 + 12 =

Integritetspolicy

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

KONTAKTFORMULÄR

Använder du våra formulär på hemsidan godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

VI HANTERAR FÖLJANDE UPPGIFTER:

  • Namn, adress, organisationsnummer/personnummer, telefonnummer, e-postadress.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst välja att vi raderar dina personuppgifter.

HUR VI SKYDDAR UPPGIFTER OCH INFORMATION

  • Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat.

Övervakningskamera

Det finns tre övervakningskamera vid reception för att förhindra brott och underlätta kontroll på fordonstrafik runt receptionen. Uppgifterna lagras i maximum en månad på minneskort, sen är dem automatiskt raderat.

Boka Stuga

Boka Campingplats

Värmlands Sjö och Fjäll Camping

Koordinater: N60°18,214 E13°02,650
Adress: Nötön 1, 685 94 Torsby, Sverige
Tel : 0046-(0)560-31038

Translate »