Stugor och Campingstugor

OBS! Alla byggnader är rökfria! I stugorna är husdjur inte tillåtna. 

Stugor och Campingstugor

Vi har en 4-bädds och sju 2-bädds campingstugor som ligger inom gångavstånd från servicehuset. Det finns två 4-bädds och sju 4-6 bäddsstugor, som är utrustade med dusch och toalett. Förutom dessa stugor finns det fem storstuga 6-bäddshus. Alla hus är belägna på en sluttning med utsikt över sjön Övre Brocken och Hovjällsmassivet. 

Allmän kommentar

I alla husen på Värmlands Sjö och Fjäll Camping gäller obligatorisk användning av sänglinne, med möjlighet att hyra. Alla byggnader är rökfria och husdjur inte tillåtna i byggnader / stugorna.

Faciliteter

Värmlands Sjö och Fjäll Camping erbjuder olika faciliteter bl.a. lekplats, sandstrand, etc. Det finns också uthyrning av moutainbikes, kanoter, roddbåt, stand-up brädda. Det finns olika guidade aktiviteter och flera attraktioner i området; se på www.visittorsby.se

Ved

Det finns möjlighet att köpa ved mot extra tillägg.

Incheckning och Utcheckning

Incheckning från kl. 15, utcheckning senast kl. 10 därefter räknas ett nytt nattpris.

Avbokningsregler:
• För boende som avbokas 30 dagar eller mer före ankomst behåller Värmlands Sjö och Fjäll Camping anmälningsavgiften.
• För boende som avbokas 30–0 dagar före ankomst behåller Värmlands Sjö och Fjäll Camping 100% av bokningskostnaden.

Priser (inkl. moms) Stugor 2024

Lågsäsong* Högsäsong*
2-bädds campingstuga
650 SEK
650 SEK
4-bädds campingstuga
750 SEK
750 SEK
4-bädds stuga
820 SEK
1040 SEK
4-6 bädds stuga
1020 SEK
1240SEK
6-bädds storstuga
1520 SEK
1740 SEK

* Priser per natt, tillkommer kostnaden för obligatorisk slutstädning, se priserna nedan.

Sänglinne 180 SEK/pers / Handdukar 60 SEK/pers

Lågsäsong: 8-30 januari, 18 mars – 31 maj, 1 september – 19 december

Högsäsong: Alla andra perioder.

El

Elförbrukningskostnad inkluderat i priset för alla stugor.

Städ

Slutstädning är obligatorisk på alla stugor (detta innebär inte att huset ska återlämnas hur som helst; instruktioner finns i stugorna).

Priserna som gäller är:

campingstuga 150 SEK

4-bädds stuga 600 SEK

4-6 bädds stuga 750 SEK,

6-bädds storstuga 1000 SEK.

 

Campingstugor

Detta är ett idealiskt alternativ för dem som vill bo i en vacker miljö till lägsta pris. Det finns både 2-bädds och 4-bädds stugor, som är utrustade med våningssängar, bord med stolar, kyl med frysfack, kaffebryggare, kök med spis och husgeråd. För dusch och toalett  och stor kök (kokplattor, mikro, ugn) kan du använda vårt servicehus. Clicka på bilden för större bil och fler bilder.

4-bädds stuga (ca. 35m2)

Dessa hus är fullt utrustade. I köket finns en spis med ugn, mikro, kyl med frysfack, kaffebryggare, mm. Badrum med toalett/dusch/handfat. I denna typ av stuga finns även s.k. sovalkover. Den ena är med en dubbelsäng och den andra med en våningssäng. TV med  fri-kanalerna finns. Vi har 2 stugor, en vid sjön och en vid camping område. Varje stuga har sin egen charmiga inredning. Clicka på bilden för större bil och fler bilder.

 

4-6 bädds stuga (ca. 50m2)

Dessa stugor är fullt utrustade. I köket finns en spis med ugn, mikro, kyl, kaffebryggare, mm. Badrum med toalett/dusch/handfat. Det finns två sovrum: 1 med  2 enkelsängar, och 1 till med 2 enkelsängar eller 1 dubbelsäng, beroende på stugan. I vardagsrummet finns en 2-pers. bäddsoffa. TV med fria kanaler. En av stugorna har diskmaskin. Vi har 7 stugor, alla med fint utsikt mot sjön och Hovfjället. Varje stuga har sin egen charmiga inredning. Clicka på bilden för större bil och fler bilder.

 

6-bädds storstuga (ca. 95m2)

Dessa hus har verkligen allt man kan önska sig. Utsikt över den fantastiska naturen, badrum (dusch, handfat, bastu) och separat toalett. Ett kök med diskmaskin, mikro, spishäll med ugn, stor kylskåp/frys mm, 3 sovrum (2st med 2 enkelsängar och 1 med dubbelsäng) och en vedkamin i vardagsrummet. Altan med utemöbler. Vi har 5 stugor, alla med fint utsikt mot sjön och Hovfjället. Varje stuga har sin egen charmiga inredning. Clicka på bilden för större bil och fler bilder.

Translate »